Medlemsfordeler

Euler Hermes er verdens ledende tilbyder av kredittforsikring, og forsikrer salg mellom næringsdrivende i alle verdens markeder. I Norge har de vært representert siden 90-tallet og forsikrer salg både innenlands og eksport, og har kunder i nærmest alle bransjer og i alle størrelser.

 

Kredittforsikring passer for alle som selger på kreditt til næringskunder. Forsikringen gir deg en erstatning for ditt tap dersom en kunde skulle gå konkurs, og dermed vil du med en kredittforsikring trygt kunne selge på kreditt til alle dine næringskunder uten å gi denne kreditten på egen risiko. Dermed eliminerer du effektivt risikoen for store, ergerlige og ødeleggende tap som følger av at en kunde ikke klarer å gjøre opp for varer eller tjenester de har mottatt fra deg. Dette gir en forutsigbarhet som sikrer din likviditet og egenkapital, og kan bidra til trygg og forutsigbar vekst og videreutvikling av din bedrift i handel med eksisterende og nye kunder og markeder.

 

Som medlem i Nordhordland Næringslag vil du få en rabattert pris på alle deres kredittforsikringsløsninger, og du kan enten ta kontakt via linken under og oppgi rabattkode "NONL2019" for en uforpliktende samtale, eller ta direkte kontakt med regionsansvarlig for Euler Hermes på Vestlandet; Espen Swartling. Han treffes på telefon 95 70 77 01, og e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

http://www.eulerhermes.no/no/Pages/contact-us.aspx